Cerabella ha llançat quatre col·leccions, el disseny de les quals ha estat inspirat en viatges exòtics, històries trepidants i somnis estiuencs per il·luminar les nits d’estiu amb una llum màgica i especial.

Diferents models d’espelmes que van més enllà de la decoració, ja que et submergiran en un passeig per una illa paradisíaca de la Polinèsia amb el nostre model NoaNoa, en un viatge a la prehistòria amb el nostre model Ammon, en una aventura submarina pel mediterrani amb Uris o en una escapada fugaç a verger més salvatge de Tahití amb Tanaura, a més d’altres mil aventures agrupades en diferents models de la nova col·lecció.

Un cop de mar, de sal i de sol. El mediterrani més autèntic imprimeix el seu caràcter en Uris, molt més que un viatge cap al cor de la Costa Brava. Una aventura i un somni d’estiu en recerca de garotes -o Uriços-.

De la mà de Cerabella, Uris ens submergeix en l’univers marí i ens transporta cap a aquest racó privilegiat de la mediterrània on el vent, el mar i la terra modelen al seu capritx una naturalesa de totes totes sorprenent. Un homenatge a la mar i les persones que, com un tresor ocult, el porten dins.

Uris es compon, d’una banda, de la pantalla amb la forma de la garota i de l’altra, d’una espelma elegant i de formes sinuoses que encaixa en el seu interior. A l’hora d’encendre l’espelma, comença un espectacular joc titil·lant de llums i ombres. Aquesta espelma interior és intercanviable per la qual cosa, un cop consumida, es pot substituir mantenint intacta l’escultura.

Una innovadora proposta decorativa disponible en sis colors i tres mides que permeten adaptar-se a diferents espais i estil, podent combinar-los entre si multiplicant les seves possibilitats decoratives.

Tanaura és una espelma lliure, alegre i terrenal. Inspirada en la imponent naturalesa de Polinèsia, Tanaura és una de les novetats d’aquesta temporada capaç de transportar-nos als exòtics vergers de Tahití.

L’ànima d’aquesta original sèrie és una espelma d’exterior en un recipient de terracota decorat amb un fresc estampat floral pintat, aplicat a mà en cadascuna de les peces. Les seves formes vegetals evoquen al terme tahitià “tanaura’a” del qual ha pres el seu nom i que significa jardí de flors.

Tanaura sorprèn tant per fora, amb la seva delicada posada en escena decorativa, com per dins, gràcies a la combinació de bambú i citronel·la que envolta l’ambient en una suau i refrescant brisa que ens transporta a un edèn únic al món.

Naturalesa pura i sense artificis. NoaNoa posseeix l’elegància de la senzillesa més captivadora i el nu més suggerent. Una col·lecció que recull l’admiració que va sentir Paul Gaughin quan va descobrir l’illa de Tahití -fascinació que mai va abandonar- modelada en una col·lecció d’espelmes úniques.

NoaNoa és puresa, innocència i bellesa en la seva màxima expressió entre fresques i dolces notes de gardènies, les flors amb què les dones tahitianes decoren la seva cabellera i que són la base aromàtica d’aquesta col·lecció. Una fragància que ens transporta des de les seves cristal·lines i turqueses aigües, fins als exuberants parcs i jardins de la gran avinguda Bruat a l’illa del Pacífic per la qual tant va passejar el pintor francès.

De nou l’univers marí és l’escenari a través del qual Cerabella ens agafa de la mà per portar-nos a un viatge a l’origen de la terra. Un ésser mitològic, un objecte ancestral ple de misticisme en la seva hipnòtica silueta en forma d’espiral inspirada en els característics fòssils prehistòrics dels ammonites.

L’espelma Ammon descansa sobre un pedestal, discret però contundent, que converteix aquesta espelma en una escultura capaç d’atreure totes les mirades. Un elegant i imponent tòtem que concentra màgia, llum i organicisme en diferents colors, perfecte per a dotar de vida qualsevol estada.