Condicions generals & nota legal

INFORMACIÓ LEGAL

Aquesta pàgina web és propietat de CERABELLA SL i està inscrita al Registre Mercantil de Barcelona: Núm 2177/03 Tomo 22326 Folio 14 Hoja B35033 Inscripción 9

CONDICIONS D’ÚS

L’usuari es compromet a utilitzar les pàgines de cerabella d’acord amb l’establert per la legislació vigent.

L’accés a les pàgines de cerabella és responsabilitat de l’usuari i, per sí mateix, no suposa cap vinculació comercial ni de cap altra mena entre l’usuari i CERABELLA S.L.

CERABELLA S.L. es reserva tots els drets de propietat intel.lectual sobre tota informació o imatge continguda en les pàgines de Cerabella.

Aquest espai web és propietat de CERABELLA S.L. i se’n prohibeix la reproducció total o parcial sense l’autorització expressa de CERABELLA S.L.

CERABELLA S.L. refusa tota responsabilitat que es derivi d’una mala utilització dels continguts mostrats en aquesta pàgina i es reserva el dret d’actualitzar-los, eliminar-los i limitar-hi o restringir-hi l’accés en qualsevol moment, de manera temporal o permanent. Concretament, refusa la responsabilitat sobre la informació que continguin pàgines web de terceres persones connectades mitjançant enllaços (links) amb les pàgines web de cerabella.

Qualsevol informació proporcionada per l’usuari serà recollida conforme l’establert per la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999 de la legislació espanyola.

REGLAMENT GENERAL DE PROTECCIÓ DE DADES (RGPD)

Hem adaptat la nostra Política de Privacitat al nou Reglament General de Protecció de Dades(RGPD), aplicat a partir del 25 de maig de 2018.

Per això us informem que a partir d’aquesta data seguim protegint les vostres dades i, a més, complim amb aquest nou Reglament 2016/679 UE, que comporta que:

  • El Responsable del Tractament de les vostres dades personals és Cerabella S.L.
  • La finalitat del tractament de les dades personals és la de gestionar la vostra vinculació amb Cerabella.
  • No comunicarem les vostres dades a tercers, amb l’excepció que sigui necessari per a la prestació dels serveis que ens relacionen o per requeriment de les Administracions Públiques competents.
  • En compliment de la normativa vigentCerabella us informa que les vostres dades seran incloses, o bé ja ho estan, en un o més fitxers responsabilitat de la nostra organització, amb la finalitat de poder-vos informar dels nostres productes i serveis, tant en format paper, com en format electrònic.

Podeu exercir en qualsevol moment els vostres drets d’accés, rectificació, supressió,  limitació al tractament, portabilitat i oposició, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic comercial@cerabella.com o mitjançant correu postal a l’adreça de Cerabella, a Carrer del Cementiri Nou, 6, Polígon Industrial Can Clapers, 08181 Sentmenat (Barcelona), acompanyant en qualsevol cas l’acreditació documental d’autentificació de la vostra identitat. També podeu donar-vos de baixa enviant un mail a mkt@cerabella.cat

CRÈDITS

DISSENY WEB:
Eugènia Anglès & Lagrafica 210

TEXTOS I IMATGES:
Cerabella s.l.