Un cop de mar, de sal i de sol. El mediterrani més autèntic imprimeix el seu caràcter en Uris, més que un viatge cap al cor de la Costa Brava. Una aventura i un somni d’estiu en recerca de garotes -o Uriços-.

De la mà de CerabellaUris ens submergeix en l’univers marí i ens transporta cap a aquest racó privilegiat de la mediterrània on el vent, el mar i la terra modelen al seu capritx una naturalesa de totes totes sorprenent. Un homenatge a la mar i les persones que, com un tresor ocult, el porten dins.

Uris es compon, d’una banda, de la pantalla amb la forma de la garota i de l’altra, d’una espelma elegant i de formes sinuoses que encaixa en el seu interior. A l’hora d’encendre l’espelma, comença un espectacular joc titil·lant de llums i ombres. Aquesta vela interior és intercanviable per la qual cosa, un cop consumida, es pot substituir mantenint intacta l’escultura.

Una innovadora proposta decorativa disponible en colors i tres mides que permeten adaptar-se a diferents espais i estils. Els colors de les pantalles i les espelmes es poden combinar multiplicant les seves possibilitats decoratives.